4 juni

Supersnelle Pizza Bianca 

Deze week heb ik examweek en ik moet dus heel hard werken. Daarna heb ik vakantie!!! Ik verheug me er heel erg op, want een van mijn beste vriendinnen uit NL komt me binnenkort opzoeken. We aten vandaag iets makkelijks: Pizza Bianca (dat is pizza zonder tomatensaus). We hadden ze met naanbrood gemaakt, dus het is echt een supersnel gerecht. Lekker met een rauwkostsalade (wij aten er een salade met radijsjes en venkel bij).


Snelle Pizza Bianca 

Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten 

3 el olijfolie
2 tenen knoflook
6-8 naanbroden 
250 g ricotta
6 el fijngeraspte Parmezaanse kaas
3 el geroosterde pijnboompitten
een handje basilicum, in dunne reepjes

1. Verwarm de oven voor op 200 C. Schenk de olijfolie in een schaaltje en knijp er de knoflook boven uit. Bestrijk de naanbroden met de knoflookolie.
2. Verdeel er de ricotta en Parmezaan over en strooi er wat versgemalen peper over.  Bak de pizzabroodjes ca. 8 minuten in de oven. Strooi er de pijnboompitten en basilicum over. Serveer met een lekkere salade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten