Pizza Caprese voor door de week
Ik barst van de spierpijn en kan bijna niet meer lopen. Vandaag had ik ontzettend veel huiswerk, dus mijn moeder besloot dat ik maar eens een keer niet na school naar cheerleading practice hoefde. Dat was maar goed ook, want ik heb van 3:30 uur tot 10:00 uur aan mijn huiswerk gezeten!!! 's Avonds aten we iets heel makkelijks, maar wel heeeel lekker.
Pizza Caprese voor door de week
Hoofdgerecht, 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
4 naanbroden naturel
4 tomaten
3 bollen mozzarella
een flinke hand basilicumblaadjes
2 tenen knoflook
een flinke scheut olijfolie
Extra: vijzel
1. Verwarm de oven voor op 200 C. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de tomaten en mozzarella in plakken. Beleg de naanbroden dakpansgewijs met de plakken tomaat en mozzarella.
2. Wrijf in een vijzel de basilicum met de knoflook en wat zout fijn. Voeg zoveel olie toe tot je een pesto-achtige saus hebt.
3. Sprenkel de saus over de pizzaatjes. Bak ze ca. 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Neem uit de oven en maal er peper over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten