Kip met salsa
We zijn naar Hollywood geweest, want daar is op zondag een Farmers' Market. We hebben daar oesters gegeten en hele lekkere snow cones, dat is schaafijs. Daarna zijn we naar de Walk of Fame gegaan. Ik vond dat erg tegenvallen, want het zit in een hele vage straat en ik kende bijna geen sterren. Ik dacht dat Hollywood veel meer glamour had, maar dat is helemaal niet zo. Wel jammer. 's Avonds aten we kip met salsa. Heel lekker. Mijn vader had er ook nog knoflookbrood bij gemaakt.
Kip met salsa en feta
Hoofdgerecht, 4 personen
Bereidingstijd: 20-25 minuten
2 el olijfolie
4 biologische kipfilets
klein stukje feta
Voor de salsa:
2 rijpe avocado's, in kleine blokjes
3-4 lekkere rijpe tomaten, zaadjes verwijderd en in blokjes
1/2 rode ui, fijngehakt
sap van 1 limoen
een handje koriander, fijngehakt
1. Meng voor de salsa alle ingredienten door elkaar. Breng op smaak met limoensap, zout en peper.
2. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de kipfilets op matig vuur in ca. 8 minuten gaar en goudbruin.
3. Verdeel de kipfilets over borden en schep er wat van de salsa op. Strooi er een beetje feta over. Lekker met knoflookbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten