14 augstus

Vis met venkel & Eton Mess

Ik ben de hele dag bij mijn vriendinnen geweest. We zijn samen naar het strand gegaan, want het was heel erg warm. 's Avonds zijn we bij vrienden gaan eten. De vriendin van mijn moeder had heel lekker gekookt. Eerst kregen we een salade met ham, meloen en walnoten. Daarna een hele vis uit de oven met aardappel en venkel en als toetje Eton Mess (slagroom gemengd met meringues en fruit). Dat maakt mijn moeder ook wel eens.  Daarom het recept voor Eton Mess. Mmmmm! 



Eton Mess 

Nagerecht, 4 personen
Bereidingstijd: 10-15 minuten

250 ml slagroom
75 g meringues
250 g frambozen

1. Klop de slagroom lobbig.  
2. Breek de meringues in kleine stukjes. Bewaar enkele frambozen voor de garnering. Meng de room voorzichtig met de stukjes meringue en frambozen. 
3. Schep het mengsel in coupes of glazen en verdeel er nog wat frambozen over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten