Wraps met kip
Mijn moeder moet een aantal wraps testen en dat vinden Flo en ik helemaal niet erg. Deze wraps met kip, avocado en balsamicodressing vond Flo zo lekker dat ze er al eentje op had voordat mijn vader aan tafel zat!!!
Wraps met kip, parmezaanse kaas en balsamico-dressing
Lunch- of hoofdgerecht, 4 personen
Bereidingstijd: 20-25 minuten
2 el olijfolie
500 g kipfilet
100 g gemengde sla ( bijv. jonge bladsla)
2 rijpe avocado's, gepeld en in blokjes
1/2 rode ui, in dunne ringen
75 g parmezaanse kaas flinters
6 (meergranen) wraptortilla's
Voor de dressing
4 el olijfolie
1 el balsamico-azijn
1 teen knoflook, geperst
1 tl mosterd
1. Meng in een kommetje alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
2. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de kipfilets afhankelijk van de dikte in 8-12 minuten gaar en goudbruin. Leg ze op een plank en snijd ze in reepjes.
3. Meng in een kom de sla, avocado's, ui, parmezaan, kip en dressing.
4. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de salade over de wraps en rol ze stevig op. Snijd ze doormidden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten