14 januari

Pannenkoeken met Hollandse stroop

Wie bakt de lekkerste pannenkoeken? Christianne, een vriendin van m'n moeder. We hadden er een etentje en voor ons waren er Hollandse pannenkoeken. Met echte Nederlandse stroop! Daar is hier in de VS best moeilijk aan te komen, dus iedereen neemt het uit Nederland mee. Ik heb er 3 gegeten, ze waren zooo lekker. Christianne heeft me haar recept gegeven.


Pannenkoeken met stroop
Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15-20 minuten, plus 30 minuten wachttijd

200 gram bloem
500 ml melk
2 eieren
beetje zout
roomboter, om te bakken
stroop voor erbij

1. Meng in een kom alle ingredienten (behalve de boter) tot een glad beslag.
2. Zet het beslag afgedekt minimaal 30 minuten in de koelkast.
3. Verhit wat boter in een koekenpan en schenk er wat beslag in. Bak de pannenkoek aan beiden kanten goudbruin. Serveer met stroop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten